uvod.jpg

Ochrana osobních údajů

Chcete pravidelně dostávat informace o novinkách a nabídku poledních menu? Zadejte Svůj e-mail.

1. Provozovatelem portálu je společnost Pizza Merane, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.


Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

a. Veřejné osobní údaje
jméno, příjmení, e-mailová adresa

b. Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli
doručovací adresa

Jak s osobními údaji nakládáme

1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele

2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu Pizza Merane.

 
Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem skrze kontaktní formulář v sekci Kontakt.

O NÁS

Nový management. Nový přístup. Tak toto je nová Pizza Merane v Hořovicích, nabízející jedinečnou "TakeAway" pizzu.

PIZZAMERANE.cz

© 2006 - 2018 Pizza Merane
Všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů